Afbudsregler
Jeg er i afslutningen af min uddannelse og kan derfor i en begrænset periode, tilbyde terapi for træningsklienter [TTS] Pris 350,- pr. time. Pris og ramme for TTS er sat af vores institut og følger Dansk Psykoterapeutforenings anvisninger. Tilbudet gælder til og med juni 2021.

Jeg tilbyder altid et gratis og uforpligtende møde eller telefonsamtale inden opstart af terapi-forløb, hvis du ønsker det.

Afbudsregler: Det er vigtigt at melde afbud hvis du bliver forhindret i at møde op! Ved afbud senere end dagen før kl. 12 (eller ved udeblivelse) - betales fuldt honorar. Jeg følger her de mest almindelige retningslinier. Hvis du er forhindret i at møde op, kan jeg i nogle tilfælde tilbyde telefonisk konsultation, så dine penge ikke er spildt - det kræver vi laver en aftale i forbindelse med dit afbud.
Afbudsregler
Det er vigtigt at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret i at møde op.
Ved afbud senere end dagen før kl. 12 (eller ved udeblivelse) - betales fuldt honorar. Jeg følger her de mest almindelige retningslinier. Hvis du er forhindret i at møde op, kan jeg i nogle tilfælde tilbyde telefonisk konsultation - det kræver vi laver en aftale om det i forbindelse med dit afbud.